Μέλος του Ομίλου Άρατος

Διεύθυνση:

Λεωφ. Αμφιθέας 10, Π. Φάληρο

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΕΣΤ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΤΗΣ ARATOSMEDICA

 

Ένας ακόμα Δήμος προστέθηκε στον κατάλογο εκείνων των Δήμων που επέδειξαν υψηλό αίσθημα υπευθυνότητας απέναντι στους εργαζόμενους και εμμέσως και στους πολίτες τους.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης ακολουθώντας τις αρχές και το όραμα της νέας δημοτικής αρχής για πλήρη προσανατολισμό στις ανάγκες των πολιτών του, προμηθεύτηκε σήμερα γρήγορα τεστ αντισωμάτων κορονοϊού (IgG/IgM).

Τα τεστ της ARATOSMEDICA γίνονται με λήψη μιας μικρο-σταγόνας αίματος και σε ειδική κασέτα εντός μόλις 10 λεπτών εξάγεται το αποτέλεσμα, που σε περίπτωση θετικού έχει 3 ερμηνείες, δείγμα της ποιότητας και της αξιοπιστίας του, αναγνωρισμένης και από τις Αρχές Υγείας της Γερμανίας όπου επίσης εφαρμόζεται από τις 30 Απριλίου 2020.

Η παράδοση έγινε στις εγκαταστάσεις της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, στην Επιτροπή Παραλαβής, παρόντος του Διευθυντή της Κοινωνικής Υπηρεσίας κ. Ιωακειμίδη (εικονίζεται πρώτος από αριστερά).

Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης κ. Τζουλάκης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Γιατζίδης παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις για τον ιό, που δημιούργησε νέα δεδομένα στην κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου μας.

Από την πλευρά μας ως ARATOSMEDICA είμαστε πάντα κοντά στις Υπηρεσίες της χώρας και στον απλό πολίτη με καινοτόμα προϊόντα που υπόσχονται αξιοπιστία και ασφάλεια.

Παλ. Φάληρο, 3 Ιουνίου 2020

Leave a Comment

(0 Comments)

Your email address will not be published. Required fields are marked *