Μέλος του Ομίλου Άρατος

Διεύθυνση:

Λεωφ. Αμφιθέας 10, Π. Φάληρο

Η εταιρεία καινοτομίας στον τομέα συσκευασίας τροφίμων και χημικών εμπιστεύθηκε την ARATOSMEDICA για τα Τεστ κορονοϊού στο προσωπικό της

Η εταιρεία BONAPLAST Α.Ε.Β.Ε. ιδρύθηκε το 1979 και. λειτουργεί ως Α.Ε από το 1988 με τους ίδιους ιδρυτές και σημερινούς κατόχους του 100% των μετόχων της.

Οι ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εργοστασιακές εγκαταστάσεις της ΒΟΝΑPLAST Α.Ε.Β.Ε. βρίσκονται στο Μαρκόπουλο Αττικής (περιοχή Μερέντα). Καλύπτουν μια έκταση 4.000 τμ στεγασμένων κτιριακών εγκαταστάσεων σε σύνολο 15.000 τμ μόλις 25 χλμ από το κέντρο της Αθήνας και 5 χλμ από το Αεροδρόμιο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

Η ιστορία της είναι γεμάτη από καινοτομίες, νέα προϊόντα και συνεχή προσπάθεια για την βελτίωση της ποιότητας και την ικανοποίηση του πελάτη.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης έναντι του προσωπικού της που αποτελεί την καρδιά της εταιρείας, η BONAPLAST ξεκίνησε συνεργασία με την ARATOSMEDICA, στην προμήθεια και εφαρμογή των τεστ κορονοϊού, ως μέτρο υπευθυνότητας και πρόληψης που θα εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης.

Εμείς ως ARATOSMEDICA ευχόμαστε να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες του παραγωγικού τομέα της χώρας μας το παράδειγμα της BONAPLAST.

Leave a Comment

(0 Comments)

Your email address will not be published. Required fields are marked *