Μέλος του Ομίλου Άρατος

Διεύθυνση:

Λεωφ. Αμφιθέας 10, Π. Φάληρο

Συνεργασία της ARATOSMEDICA με τη Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών

Στα πλαίσια της προστασίας εργαζομένων και πελατών από τον κορονοϊό, η Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών δεν αρκέστηκε στα συμβατικά μέτρα αλλά προχώρησε ένα βήμα παραπέρα.

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την ARATOSMEDICA θα πραγματοποιούνται στα μέλη της Συντεχνίας αξιόπιστα test ανίχνευσης κρουσμάτων κορονοϊού, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κλίμα ασφάλειας και εμπιστοσύνης τόσο στους εργαζόμενους στα αρτοποιεία όσο και στους πελάτες τους.

Στη σχετική ανακοίνωση της Συντεχνίας Αρτοποιών Αθηνών, Προαστίων και Περιχώρων αναφέρεται:

H Συντεχνία Αρτοποιών ΑΘΗΝΩΝ στα πλαίσια της διαρκούς υποστήριξης στα μέλη της και για προφυλάξει τα μέλη της και τους εργαζόμενους στα καταστήματα της και τους πελάτες τους από την διάδοση του κορονοϊού έκλεισε την ακόλουθη συμφωνία με την ΑRATOSMEDICA.

Κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού θα γίνεται επίσκεψη στο κατάστημα μέλος της συντεχνίας και θα γίνεται το γρήγορο τεστ αντισωμάτων (radip test -COVID -19).

Το  τεστ αυτό είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ & ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ 10′.
ΑΡΝΗΤΙΚΟ – ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ. (Όταν κάποιος το έχει περάσει και έχει αντισώματα σημαίνει δεν ξανακολλάει και δεν μεταδίδει).

Το τεστ θα γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό της ΑRATOS MEDICA.

Εφόσον  το προσωπικό του καταστήματος ελεγχθεί και είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟ , θα τοποθετείται ειδικό σήμα στο κατάστημα VIRUS- FREE – COVID 19.

Leave a Comment

(0 Comments)

Your email address will not be published. Required fields are marked *