Μέλος του Ομίλου Άρατος

Διεύθυνση:

Λεωφ. Αμφιθέας 10, Π. Φάληρο

Οι μεγάλοι Όμιλοι εμπιστεύονται την υγεία των εργαζομένων τους στην ARATOSMEDICA

Την εμπιστοσύνη δεκάδων εταιρειών διαφόρων κλάδων της ελληνικής οικονομίας, κερδίζουν τα προϊόντα της ARATOSMEDICA.

Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης κατά του κορονοϊού και προκειμένου να θωρακίσουν την επιχείρησή τους και να προστατεύσουν την υγεία των εργαζομένων τους, επιχειρήσεις και όμιλοι εταιρειών  προχώρησαν στην προμήθεια των αξιόπιστων και γρήγορων TEST αντισωμάτων κορονοϊού αλλά και στην προμήθεια μασκών από την ARATOSMEDICA.

Ανάμεσά τους, η Λάμδα Star Mercedes, ο Όμιλος Ξενοδοχείων XENOS στη Ζάκυνθο, η εταιρεία τροφίμων Σαλάτες ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ, ο Όμιλος Πορτοκαλίδη Istikbal, η βιομηχανία παραγωγής φρούτων Labridis Bros S.A., η εταιρεία συσκευασίας τροφίμων και χημικών ΒΟΝΑPLAST, η Α-CERT όμιλος Πιστοποιήσεων, ηELIN ABEE κ.α.

Η ARATOSMEDICA βρίσκεται στην πρωτοπορία της προσπάθειας κατά της πανδημίας του κορονοϊού και στο πλευρό των ελληνικών επιχειρήσεων που συνεχίζουν απρόσκοπτα τη λειτουργία τους και προστατεύουν την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων τους.

Η ARATOSMEDICA ΣΤΗ ΛΑΜΔΑ ΣΤΑΡ – MERCEDES ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ TEST!

Με πάνω από 50 χρόνια παρουσίας στην αγορά αυτοκινήτου στην Ελλάδα, η Λάμδα γνωρίζει απόλυτα τις ανάγκες του κάθε πελάτη για πλήρη υποστήριξη αλλά και κάλυψη της οποιασδήποτε ανάγκης του.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι από 75.000 πελάτες σε αυτά τα 50 χρόνια, απολαμβάνουν την εμπειρία των συνεργατών και τη δεδομένη ποιότητα στην παροχή των υπηρεσιών της.

Εξασφαλίζοντας την αδιάλειπτη λειτουργία των 4 μονάδων της στην Αττική, ο Όμιλος ΛΑΜΔΑ προμηθεύτηκε και κάνει στο προσωπικό της τα τεστ κορονοϊού της ARATOSMEDICA.

Ένα διαφορετικό test drive… υγείας ξεκίνησε στις 4 Αυγούστου, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Λάμδα στην Κηφισιά.

Άλλη μια απόδειξη ότι…

OI ΜΕΓΑΛΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΤ ΣΤΗΝ ARATOSMEDICA.

Συνεργασία της ARATOSMEDICA με την εταιρεία τροφίμων ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ Α.Ε.

Ακόμη μία εταιρεία, αυτή τη φορά από τον κλάδο των τροφίμων, εμπιστεύτηκε τα προϊόντα της ARATOSMEDICA. Πρόκειται για την εταιρεία τροφίμων Σαλάτες ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ, η οποία στο πλαίσιο τήρησης των μέτρων κατά του κορονοϊού προχώρησε στην προμήθεια μασκών από την ARATOSMEDICA.

Η εταιρεία Σαλάτες Οικονομάκη ιδρύθηκε το 1984 από τον Εμμανουήλ Οικονομάκη. Είναι η πρώτη εταιρεία στη Κρήτη που δημιουργήθηκε για να ασχοληθεί με την παραγωγή σαλατών και σαλτσών. Από το 2004 έως και σήμερα στεγάζεται σε σύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1000 τ.μ. στη περιοχή της Φοινικιάς, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Με κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, σύγχρονες γραμμές παραγωγής, πιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής με Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας (ISO) και Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (HACCP), το δίκτυο της Οικονομάκης Α.Ε. καλύπτει όλη την Κρήτη με σταθερές, εβδομαδιαίες διανομές, όλο τον χρόνο.

Ο μεγαλύτερος ξενοδοχειακός Όμιλος στη Ζάκυνθο εμπιστεύεται την ARATOSMEDICA

ΟΜΙΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ XENOS

Tο ξενοδοχειακό συγκρότημα Xenos στη Ζάκυνθο, προχώρησε σε συμφωνία με την ARATOSMEDICA για την προμήθεια των αξιόπιστων και γρήγορων TEST αντισωμάτων κορονοϊού για τον έλεγχο του προσωπικού του, αλλά και των επισκεπτών.

Το Xenos Group Hotels είναι το μεγαλύτερο ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Ζάκυνθο, με συνολική χωρητικότητα 3.000 κλινών σε μια ποικιλία τύπων δωματίων, από standard δωμάτια ξενοδοχείου, σουίτες senior, διαμερίσματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων έως οικογενειακές μονάδες.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Xenos έχει δυναμική παρουσία στον τομέα της φιλοξενίας στο όμορφο νησί της Ζακύνθου, καθώς λειτουργεί για περισσότερες από 3 δεκαετίες και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχει προσφέρει φανταστικές αναμνήσεις διακοπών σε εκατοντάδες παραθεριστές.

Συνεργασία της ARATOSMEDICA με τη Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών

Στα πλαίσια της προστασίας εργαζομένων και πελατών από τον κορονοϊό, η Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών δεν αρκέστηκε στα συμβατικά μέτρα αλλά προχώρησε ένα βήμα παραπέρα.

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την ARATOSMEDICA θα πραγματοποιούνται στα μέλη της Συντεχνίας αξιόπιστα test ανίχνευσης κρουσμάτων κορονοϊού, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κλίμα ασφάλειας και εμπιστοσύνης τόσο στους εργαζόμενους στα αρτοποιεία όσο και στους πελάτες τους.

Στη σχετική ανακοίνωση της Συντεχνίας Αρτοποιών Αθηνών, Προαστίων και Περιχώρων αναφέρεται:

H Συντεχνία Αρτοποιών ΑΘΗΝΩΝ στα πλαίσια της διαρκούς υποστήριξης στα μέλη της και για προφυλάξει τα μέλη της και τους εργαζόμενους στα καταστήματα της και τους πελάτες τους από την διάδοση του κορονοϊού έκλεισε την ακόλουθη συμφωνία με την ΑRATOSMEDICA.

Κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού θα γίνεται επίσκεψη στο κατάστημα μέλος της συντεχνίας και θα γίνεται το γρήγορο τεστ αντισωμάτων (radip test -COVID -19).

Το  τεστ αυτό είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ & ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ 10′.
ΑΡΝΗΤΙΚΟ – ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ. (Όταν κάποιος το έχει περάσει και έχει αντισώματα σημαίνει δεν ξανακολλάει και δεν μεταδίδει).

Το τεστ θα γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό της ΑRATOS MEDICA.

Εφόσον  το προσωπικό του καταστήματος ελεγχθεί και είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟ , θα τοποθετείται ειδικό σήμα στο κατάστημα VIRUS- FREE – COVID 19.

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΕΣΤ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΤΗΣ ARATOSMEDICA

 

Ένας ακόμα Δήμος προστέθηκε στον κατάλογο εκείνων των Δήμων που επέδειξαν υψηλό αίσθημα υπευθυνότητας απέναντι στους εργαζόμενους και εμμέσως και στους πολίτες τους.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης ακολουθώντας τις αρχές και το όραμα της νέας δημοτικής αρχής για πλήρη προσανατολισμό στις ανάγκες των πολιτών του, προμηθεύτηκε σήμερα γρήγορα τεστ αντισωμάτων κορονοϊού (IgG/IgM).

Τα τεστ της ARATOSMEDICA γίνονται με λήψη μιας μικρο-σταγόνας αίματος και σε ειδική κασέτα εντός μόλις 10 λεπτών εξάγεται το αποτέλεσμα, που σε περίπτωση θετικού έχει 3 ερμηνείες, δείγμα της ποιότητας και της αξιοπιστίας του, αναγνωρισμένης και από τις Αρχές Υγείας της Γερμανίας όπου επίσης εφαρμόζεται από τις 30 Απριλίου 2020.

Η παράδοση έγινε στις εγκαταστάσεις της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, στην Επιτροπή Παραλαβής, παρόντος του Διευθυντή της Κοινωνικής Υπηρεσίας κ. Ιωακειμίδη (εικονίζεται πρώτος από αριστερά).

Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης κ. Τζουλάκης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Γιατζίδης παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις για τον ιό, που δημιούργησε νέα δεδομένα στην κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου μας.

Από την πλευρά μας ως ARATOSMEDICA είμαστε πάντα κοντά στις Υπηρεσίες της χώρας και στον απλό πολίτη με καινοτόμα προϊόντα που υπόσχονται αξιοπιστία και ασφάλεια.

Παλ. Φάληρο, 3 Ιουνίου 2020

Μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες παραγωγής φρούτων, η ΑΦΟΙ ΛΑΜΠΡΙΔΗ ΑΕ, κάνει στο προσωπικό της Τεστ κορονοϊού της ARATOSMEDICA

Η εταιρεία Labridis Bros S.A. είναι μια σύγχρονη ελληνική ιδιωτική βιομηχανία που βρίσκεται στα Σεβαστιανά Σκύδρας (Κεντρική Μακεδονία), στην εύφορη περιοχή της Πέλλας, στην καρδιά της παραγωγής φρούτων και οπωροκηπευτικών στην Ελλάδα.

Κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η παραγωγή και εμπορία κατεψυγμένων φρούτων και λαχανικών, για την ελληνική και διεθνή βιομηχανία τροφίμων.

Η βιομηχανική εγκατάσταση κατασκευάστηκε το 2007, καταλαμβάνει έκταση 60.000 τετραγωνικών μέτρων, εκ των οποίων τα 10.000 τετραγωνικά μέτρα είναι οι στεγασμένοι της χώροι.

Έχει εξασφαλίσει πιστοποιητικά

ISO 9001,

ISO 22000 (HACCP)

BRC (Level A),

IFS (Higher Level),

δίνοντας καθημερινά εξετάσεις στον τομέα της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της.

Με σκοπό την εξασφάλιση της υγείας των εργαζομένων της η βιομηχανία ΑΦΟΙ ΛΑΜΠΡΙΔΗ ΑΕ προμηθεύτηκε και ξεκίνησε ελέγχους ανίχνευσης κορονοϊού με τα γρήγορα τεστ της ARATOSMEDICA που αποτελούν τη μοναδική έγκυρη και έγκαιρη επιδημιολογική λύση πρόληψης.

Η εταιρεία καινοτομίας στον τομέα συσκευασίας τροφίμων και χημικών εμπιστεύθηκε την ARATOSMEDICA για τα Τεστ κορονοϊού στο προσωπικό της

Η εταιρεία BONAPLAST Α.Ε.Β.Ε. ιδρύθηκε το 1979 και. λειτουργεί ως Α.Ε από το 1988 με τους ίδιους ιδρυτές και σημερινούς κατόχους του 100% των μετόχων της.

Οι ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εργοστασιακές εγκαταστάσεις της ΒΟΝΑPLAST Α.Ε.Β.Ε. βρίσκονται στο Μαρκόπουλο Αττικής (περιοχή Μερέντα). Καλύπτουν μια έκταση 4.000 τμ στεγασμένων κτιριακών εγκαταστάσεων σε σύνολο 15.000 τμ μόλις 25 χλμ από το κέντρο της Αθήνας και 5 χλμ από το Αεροδρόμιο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

Η ιστορία της είναι γεμάτη από καινοτομίες, νέα προϊόντα και συνεχή προσπάθεια για την βελτίωση της ποιότητας και την ικανοποίηση του πελάτη.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης έναντι του προσωπικού της που αποτελεί την καρδιά της εταιρείας, η BONAPLAST ξεκίνησε συνεργασία με την ARATOSMEDICA, στην προμήθεια και εφαρμογή των τεστ κορονοϊού, ως μέτρο υπευθυνότητας και πρόληψης που θα εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης.

Εμείς ως ARATOSMEDICA ευχόμαστε να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες του παραγωγικού τομέα της χώρας μας το παράδειγμα της BONAPLAST.

ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVI19 OI ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ «ΟΠΛΟ»: TO TEST ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΤΗΣ ARATOSMEDICA

Συμπληρώνονται σχεδόν 6 μήνες από τη στιγμή που η AratosMedica, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Τεχνολογίας Aratos Group, ξεκίνησε να διαθέτει στην αγορά το καινοτόμο τεστ COVID19.

Σε αυτή τη διαδρομή κυρίαρχο ρόλο είχαν οι Δήμοι της χώρας γιατί οι εκτεταμένοι έλεγχοι που έγιναν τόσο στους εργαζόμενους όσο και στους τομείς που εποπτεύουν, δηλαδή Σχολεία, Κοινωνικές Υπηρεσίες, Δομές, απέδειξαν αυτό που ήταν αναμενόμενο: την υψηλή αξιοπιστία τού τεστ, που έμπρακτά πλέον είναι το πιο αξιόπιστο «όπλο» μαζικών ελέγχων και επιδημιολικής έρευνας.

Μικροί Δήμοι όπως ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών, ο Δήμος Φολεγάνδρου,  ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων,  ο Δήμος Αιγιαλείας, έρχονται να προστεθούν δίπλα στους μεγάλους Δήμους της χώρας που εμπιστεύθηκαν το τεστ της AratosMedica. H Νέα Σμύρνη Αττικής, o Δήμος Πύργου Ηλείας, ο Δήμος Ναυπλιέων, ο Δήμος Άργους-Μυκηνών Αργολίδος, o Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης υπήρξαν πρωτοπόροι σε μια μάχη που κερδίζεται μέρα με την ημέρα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ακολουθήστε μας στο

https://www.facebook.com/Aratosmedica

Πληροφορίες: 210 9400133