Μέλος του Ομίλου Άρατος

Διεύθυνση:

Λεωφ. Αμφιθέας 10, Π. Φάληρο

Συνεργασία της ARATOSMEDICA με την εταιρεία τροφίμων ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ Α.Ε.

Ακόμη μία εταιρεία, αυτή τη φορά από τον κλάδο των τροφίμων, εμπιστεύτηκε τα προϊόντα της ARATOSMEDICA. Πρόκειται για την εταιρεία τροφίμων Σαλάτες ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ, η οποία στο πλαίσιο τήρησης των μέτρων κατά του κορονοϊού προχώρησε στην προμήθεια μασκών από την ARATOSMEDICA.

Η εταιρεία Σαλάτες Οικονομάκη ιδρύθηκε το 1984 από τον Εμμανουήλ Οικονομάκη. Είναι η πρώτη εταιρεία στη Κρήτη που δημιουργήθηκε για να ασχοληθεί με την παραγωγή σαλατών και σαλτσών. Από το 2004 έως και σήμερα στεγάζεται σε σύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1000 τ.μ. στη περιοχή της Φοινικιάς, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Με κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, σύγχρονες γραμμές παραγωγής, πιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής με Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας (ISO) και Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (HACCP), το δίκτυο της Οικονομάκης Α.Ε. καλύπτει όλη την Κρήτη με σταθερές, εβδομαδιαίες διανομές, όλο τον χρόνο.

Και ο ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗ ISTIKBAL εμπιστεύεται τα προϊόντα της ΑRATOSMEDICA

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, η εταιρεία ARATOSMEDICA κέρδισε την εμπιστοσύνη σημαντικών ομίλων εταιρειών, φορέων κι επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς του κορονοϊού, η ARATOSMEDICA προχώρησε σε συμφωνία για την προμήθεια μασκών με τον Όμιλο Πορτοκαλίδη Istikbal.

O Όμιλος Πορτοκαλίδη είναι επίσημος αντιπρόσωπος της Istikbal σε Ελλάδα και Κύπρο. Διαθέτει δίκτυο 17 καταστημάτων, 11.000 τμ εκθεσιακών χώρων, ένα ανεξάρτητο τμήμα ξενοδοχειακού εξοπλισμού και απασχολεί περισσότερους από 70 υπαλλήλους.

Δραστηριοποιούμενη στους τομείς των επίπλων, της γεωργίας, των αυτοκινήτων και των υφασμάτων στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια από τη δεκαετία του 1950, η οικογένεια Πορτοκαλίδη ξεκίνησε το 2006 μια επιτυχημένη συνεργασία με την istikbal Worldwide, ανοίγοντας τον πρώτο εκθεσιακό χώρο ISTIKBAL στην κεντρική Ελλάδα.

Ο μεγαλύτερος ξενοδοχειακός Όμιλος στη Ζάκυνθο εμπιστεύεται την ARATOSMEDICA

ΟΜΙΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ XENOS

Tο ξενοδοχειακό συγκρότημα Xenos στη Ζάκυνθο, προχώρησε σε συμφωνία με την ARATOSMEDICA για την προμήθεια των αξιόπιστων και γρήγορων TEST αντισωμάτων κορονοϊού για τον έλεγχο του προσωπικού του, αλλά και των επισκεπτών.

Το Xenos Group Hotels είναι το μεγαλύτερο ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Ζάκυνθο, με συνολική χωρητικότητα 3.000 κλινών σε μια ποικιλία τύπων δωματίων, από standard δωμάτια ξενοδοχείου, σουίτες senior, διαμερίσματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων έως οικογενειακές μονάδες.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Xenos έχει δυναμική παρουσία στον τομέα της φιλοξενίας στο όμορφο νησί της Ζακύνθου, καθώς λειτουργεί για περισσότερες από 3 δεκαετίες και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχει προσφέρει φανταστικές αναμνήσεις διακοπών σε εκατοντάδες παραθεριστές.

ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVI19 OI ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ «ΟΠΛΟ»: TO TEST ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΤΗΣ ARATOSMEDICA

Συμπληρώνονται σχεδόν 6 μήνες από τη στιγμή που η AratosMedica, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Τεχνολογίας Aratos Group, ξεκίνησε να διαθέτει στην αγορά το καινοτόμο τεστ COVID19.

Σε αυτή τη διαδρομή κυρίαρχο ρόλο είχαν οι Δήμοι της χώρας γιατί οι εκτεταμένοι έλεγχοι που έγιναν τόσο στους εργαζόμενους όσο και στους τομείς που εποπτεύουν, δηλαδή Σχολεία, Κοινωνικές Υπηρεσίες, Δομές, απέδειξαν αυτό που ήταν αναμενόμενο: την υψηλή αξιοπιστία τού τεστ, που έμπρακτά πλέον είναι το πιο αξιόπιστο «όπλο» μαζικών ελέγχων και επιδημιολικής έρευνας.

Μικροί Δήμοι όπως ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών, ο Δήμος Φολεγάνδρου,  ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων,  ο Δήμος Αιγιαλείας, έρχονται να προστεθούν δίπλα στους μεγάλους Δήμους της χώρας που εμπιστεύθηκαν το τεστ της AratosMedica. H Νέα Σμύρνη Αττικής, o Δήμος Πύργου Ηλείας, ο Δήμος Ναυπλιέων, ο Δήμος Άργους-Μυκηνών Αργολίδος, o Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης υπήρξαν πρωτοπόροι σε μια μάχη που κερδίζεται μέρα με την ημέρα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ακολουθήστε μας στο

https://www.facebook.com/Aratosmedica

Πληροφορίες: 210 9400133

Why is Smoking Bad For Your Teeth?

At MedicPress, we provide excellent pediatric care to children in the city and adjacent areas for about half a century now. Our medical care extends to infant, children, and adolescents. Built on a foundation of caring, expert knowledge and accessibility, we have the right size to give proper attention to both parents and children which are something that they need as well as deserve.

Read more “Why is Smoking Bad For Your Teeth?”

Wrinkle Correction

Walk into the outpatient rehabilitation section of MedicPress hospital to experience a full range of occupational and physical therapy services using specialized expertise in the modern environment with state-of-the-art equipment. The entire core of the services focuses on one person as an individual and moving heaven and earth to help him fight his unique circumstances and challenges and emerge a winner with our complete support.

Read more “Wrinkle Correction”